Bestill varer

Vi arbeider med å få på plass nettbutikk for Skåbu Høyfjellsmat. I mellomtiden er det mulig å bestille varer ved å sende oss en e-post med navn på varen(e) du ønsker å bestille og antall/vekt. Varene kan hentes på Skåbu Fjellhotell i hotellets åpningstid. Vi tilbyr også gratis frakt langs E6 mellom Skåbu/Vinstra og Oslo–Bærum. Si fra om du ønsker dette, så møter vi deg langs vegen.

Matkasser

Julekasse premium

  • Et stort utvalg julemat, skinker, bacon, brød og tilbehør. Se full oversikt over innhold her: Julekasse
  • Pris: 2500,-
  • Bestilling før 15. desember 
  • Kan hentes på Skåbu Fjellhotell fra 19.desember, eller kjøres ut i Gudbrandsdalen (Skåbu – Oslo) på bestilling.

Utvalgte favoritter

  • Et utvalg av våre favoritter! Kjøp kassen som den er, eller fyll på med flere favoritter fra Skåbu Høyfjellsmat.
  • Inneholder: Julepølser med sennepsfrø, kokt svinenakke, pastrami av elg og fenalår
  • Pris: 1100,-
  • Bestilling før 15. desember
  • Kan hentes på Skåbu Fjellhotell fra 19.desember, eller kjøres ut i Gudbrandsdalen (Skåbu – Oslo) på bestilling.
Foredlede produkter
  • Røkte pølser av fjellgris med sennepsfrø (75% svin og 25% villsaulam) pris kr. 260,-
  • Røkte pølser av fjellgris med paprika kr. 260,- pr. kg.
  • Røkte pølser av fjellgris med persille kr. 260,- pr. kg.
  • Røkte pølser av fjellgris med pepper og hvitløk kr. 240,- pr. kg.
  • Urøkte julepølser av frittgående gris med sennepsfrø kr. 230,- pr. kg.
  • Urøkte pølser av frittgående gris med merian kr. 230,- pr. kg.
  • Lammepølser av villsaulam med hvitløk og pepper kr. 260,- pr. kg.
  • Pastrami av Skåbu-elg kr. 850,- pr. kg.
  • Tørrsaltet og røkt elg kr. 950,- pr. kg.
  • Hamburger av elg, 6 pk., 780 gr. kr. 380,- pr. kg.
  • Elgsuppe av lokal Skåbu-elg kr. 400,- for 1 liter (3-4 pers)
  • Bolognese saus av Skåbu-elg kr. 400,- for 1 liter (3-4 pers)
  • Fenalår av villsaulam kr. 460,- pr. kg.
  • « Skåbu pølsa» Krydret og røkt påleggspølse av frittgående, kr. 285,- pr. kg.
  • Røkt skinke av frittgående fjellgris, kr. 450 pr. kg.
  • Varmrøkt bacon av frittgående gris, kr. 420,- pr. kg.
  • Kokt skinke av frittgående gris, kr. 360,- pr. kg.
Stykningsdeler av Skåbu-elg
  • Karbonadedeig av elg, kr. 150,- pr. kg.
  • Gytekjøtt av elg, kr. 310,- pr. kg.
  • Elgstek, kr. 380,- pr. kg.
  • Flatbiff av elg, kr. 510,- pr. kg.
Stykningsdeler av fjellgris
  • Kamstek (ytrefilet) av frittgående gris kr. 290,- pr. kg.
Tilbehør, sauser og dipper

Alle glass er 230 ml

  • Hvitløksmajones kr. 90,-
  • Rødløksmarmelade kr. 95,-
  • Pesto av soltørkede tomater kr. 110,-
  • Blåbærsyltetøy kr. 90,-