Bestill varer
Vi arbeider med å få på plass nettbutikk for Skåbu Høyfjellsmat. I mellomtiden er det mulig å bestille varer ved å sende oss en e-post med navn på varen(e) du ønsker å bestille og antall/vekt. Varene kan hentes på Skåbu Fjellhotell i hotellets åpningstid. Vi tilbyr også gratis frakt langs E6 mellom Skåbu/Vinstra og Oslo–Bærum. Si fra om du ønsker dette, så møter vi deg langs vegen.
Matkasser
Julekasse premium
- Et stort utvalg julemat, skinker, bacon, brød og tilbehør. Se full oversikt over innhold her: Julekasse
- Pris: 2500,-
- Bestilling før 15. desember
- Kan hentes på Skåbu Fjellhotell fra 19.desember, eller kjøres ut i Gudbrandsdalen (Skåbu – Oslo) på bestilling.
Utvalgte favoritter
- Et utvalg av våre favoritter! Kjøp kassen som den er, eller fyll på med flere favoritter fra Skåbu Høyfjellsmat.
- Inneholder: Julepølser med sennepsfrø, kokt svinenakke, pastrami av elg og fenalår
- Pris: 1100,-
- Bestilling før 15. desember
- Kan hentes på Skåbu Fjellhotell fra 19.desember, eller kjøres ut i Gudbrandsdalen (Skåbu – Oslo) på bestilling.
Foredlede produkter
- Røkte pølser av fjellgris med sennepsfrø (75% svin og 25% villsaulam) pris kr. 260,-
- Røkte pølser av fjellgris med paprika kr. 260,- pr. kg.
- Røkte pølser av fjellgris med persille kr. 260,- pr. kg.
- Røkte pølser av fjellgris med pepper og hvitløk kr. 240,- pr. kg.
- Urøkte julepølser av frittgående gris med sennepsfrø kr. 230,- pr. kg.
- Urøkte pølser av frittgående gris med merian kr. 230,- pr. kg.
- Lammepølser av villsaulam med hvitløk og pepper kr. 260,- pr. kg.
- Pastrami av Skåbu-elg kr. 850,- pr. kg.
- Tørrsaltet og røkt elg kr. 950,- pr. kg.
- Hamburger av elg, 6 pk., 780 gr. kr. 380,- pr. kg.
- Elgsuppe av lokal Skåbu-elg kr. 400,- for 1 liter (3-4 pers)
- Bolognese saus av Skåbu-elg kr. 400,- for 1 liter (3-4 pers)
- Fenalår av villsaulam kr. 460,- pr. kg.
- « Skåbu pølsa» Krydret og røkt påleggspølse av frittgående, kr. 285,- pr. kg.
- Røkt skinke av frittgående fjellgris, kr. 450 pr. kg.
- Varmrøkt bacon av frittgående gris, kr. 420,- pr. kg.
- Kokt skinke av frittgående gris, kr. 360,- pr. kg.
Stykningsdeler av Skåbu-elg
- Karbonadedeig av elg, kr. 150,- pr. kg.
- Gytekjøtt av elg, kr. 310,- pr. kg.
- Elgstek, kr. 380,- pr. kg.
- Flatbiff av elg, kr. 510,- pr. kg.
Stykningsdeler av fjellgris
- Kamstek (ytrefilet) av frittgående gris kr. 290,- pr. kg.
Tilbehør, sauser og dipper
Alle glass er 230 ml
- Hvitløksmajones kr. 90,-
- Rødløksmarmelade kr. 95,-
- Pesto av soltørkede tomater kr. 110,-
- Blåbærsyltetøy kr. 90,-